Våra tjänster

På Wibergs Bilel & Diesel i Luleå erbjuder vi ett komplett utbud av servicetjänster för din bil. Läs mer nedan.

Filter by service
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är väl rustade för att möta den förändrade uppgiften att diagnostisera motorproblem på moderna fordon. Med dagens ökande grad av elektronisk styrning och övervakning av inbyggda ledningssystem krävs avancerad teknik och expertis för att effektivt identifiera och lösa problem.

Bromsreparation och underhåll

Vi på Wibergs Bilel & Diesel rekommenderar regelbundna bromskontroller för att upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid. Eftersom olika fordon används på olika sätt anpassar vi våra rekommendationer baserat på ditt fordons unika behov.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din pålitliga partner när det gäller fordonskontroller och avgaskontrolltester. Vi utför dessa tjänster året runt enligt gällande lagar och normer, och vårt fokus ligger alltid på att säkerställa att ditt fordon är säkert och miljövänligt.

Professionell service för el- och hybridfordon

Wibergs Bilel & Diesel är en heltäckande bilverkstad med bilservice och bilreparationer för hybrid- och eldrivna bilar av samtliga märken.

Professionell kontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är dedikerade till att utföra fordonskontroller i enlighet med tillverkarnas specifikationer. Våra erfarna tekniker genomför noggranna kontroller av alla fordonets komponenter, inklusive säkerhetssystem, motor, elektronik och bromsar.

AC-Service

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din pålitliga partner för luftkonditioneringsservice. Vi förstår vikten av ett effektivt och pålitligt luftkonditioneringssystem för körkomfort och en hälsosam miljö i din bil. Med vår regelbundna AC-service kan du dra full nytta av din luftkonditionering året runt.

Professionell hälsokontroll

På Wibergs använder vi den senaste diagnosutrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att genomföra en heltäckande hälsokontroll.