Installation och reparation dieselvärmare/bensinvärmare

En dieselvärmare är en effektiv och pålitlig lösning för att hålla fordon, båtar eller andra utrymmen varma under kalla väderförhållanden.

Bättre komfort med dieselvärmare

En frostig vintermorgon kan förvandlas till en behaglig upplevelse när du kliver in i en redan uppvärmd bil. Utöver den omedelbara komforten ger en förvärmd motor också positiva effekter för miljön och bilens långsiktiga prestanda. Bilar med förvärmd motor släpper nämligen ut upp till 80 procent mindre koldioxid och kolväten under de första kilometerna när bilen startar.

Wibergs professionella team är specialiserade på installation och reparation av dieselvärmare och har expertis inom bränslesystem, elektriska anslutningar och värmesystem. Vi kan även erbjuda råd om optimal placering av värmaren och ge rekommendationer för att förbättra systemets effektivitet.

Installation och reparation dieselvärmare

Vi säljer dieselvärmare från ett flertal olika varumärken

Reservdelar av högsta kvalitet vid reparation och service

Välkommen in

Om din bil är utrustad med en bränslevärmare eller annan form av tilläggsvärme, kan vi erbjuda professionell service för att säkerställa att systemet fungerar optimalt. Vår erfarenhet sträcker sig över olika värmare, inklusive modeller från erkända tillverkare som Eberspächer och Webasto.