CORALBA trippmätare & friktionstestare

Hos Wibergs Bilel & Diesel säljer och installerar vi CORALBA trippmätare och friktionstestare i både lätta och tunga fordon. Coralba har under flera decennier varit ledande både inom rallydatorer för co-drivers samt trippmätare och friktionstestare för motorvägsunderhåll. 

Få ut det mesta av ditt fordon

Wibergs Bilel & Diesel erbjuder både försäljning och installation av Coralbas specialiserade verktyg trippmätare och friktionstestare. För kunder som värdesätter precision och säkerhet i sitt bilunderhåll, är Wibergs Bilel & Diesel med sitt utbud av Coralba-produkter det självklara valet.

En trippmätare, som Coralba erbjuder, är en avancerad enhet som ger exakt mätning av avstånd och hastighet, vilket är avgörande för navigering och prestandaanalys i rallysport och långdistanstävlingar. Dessa mätare är kända för sin precision och tillförlitlighet, vilket gör dem till ett favoritval bland professionella team.

Å andra sidan är friktionstestare ett viktigt verktyg för att bedöma väggrepp och säkerhet. De mäter vägens friktionsegenskaper, vilket hjälper till att förstå hur olika däcktyper och fordon beter sig under olika vägförhållanden. Detta är särskilt viktigt i områden med varierande väderförhållanden, där väggrepp kan variera kraftigt.

CORALBA

Exakt mätning av avstånd och hastighet

Bedömer väggrepp och säkerhet