Våra tjänster

På Wibergs Bilel & Diesel i Luleå erbjuder vi ett komplett utbud av servicetjänster för din bil. Läs mer nedan.

Filter by service
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din pålitliga partner när det kommer till diagnos och reparation av elektroniska fel i fordon.

Batterikontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå erbjuder en enkel och effektiv batterikontroll för att hjälpa dig undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är väl rustade för att möta den förändrade uppgiften att diagnostisera motorproblem på moderna fordon. Med dagens ökande grad av elektronisk styrning och övervakning av inbyggda ledningssystem krävs avancerad teknik och expertis för att effektivt identifiera och lösa problem.

Bromsreparation och underhåll

Vi på Wibergs Bilel & Diesel rekommenderar regelbundna bromskontroller för att upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid. Eftersom olika fordon används på olika sätt anpassar vi våra rekommendationer baserat på ditt fordons unika behov.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din pålitliga partner när det gäller fordonskontroller och avgaskontrolltester. Vi utför dessa tjänster året runt enligt gällande lagar och normer, och vårt fokus ligger alltid på att säkerställa att ditt fordon är säkert och miljövänligt.

Professionell service för el- och hybridfordon

Wibergs Bilel & Diesel är en heltäckande bilverkstad med bilservice och bilreparationer för hybrid- och eldrivna bilar av samtliga märken.

Professionell kontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är dedikerade till att utföra fordonskontroller i enlighet med tillverkarnas specifikationer. Våra erfarna tekniker genomför noggranna kontroller av alla fordonets komponenter, inklusive säkerhetssystem, motor, elektronik och bromsar.

AC-Service

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din pålitliga partner för luftkonditioneringsservice. Vi förstår vikten av ett effektivt och pålitligt luftkonditioneringssystem för körkomfort och en hälsosam miljö i din bil. Med vår regelbundna AC-service kan du dra full nytta av din luftkonditionering året runt.

Professionell hälsokontroll

På Wibergs använder vi den senaste diagnosutrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att genomföra en heltäckande hälsokontroll.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Wibergs systemspecialister är utrustade med den senaste diagnostikutrustningen och besitter omfattande expertis för att analysera och diagnostisera din bil. Vi förstår att bilar idag fungerar som komplexa enheter, och vår verkstad är dedikerad till att säkerställa att din bil upprätthåller hög prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå erbjuder inte bara ett vanligt olje- och filterbyte – vi ger din motor den omsorg den förtjänar.

Kontroll av bilglödlampor

Montering av extraljus samt arbetsbelysning

Under mörka delar av året kan extraljus vara en oerhört betydelsefull del av fordonet när du är ute på vägarna. Wibergs Bilel & Diesel i Luleå tillhandahåller ett stort utbud av olika modeller som passar just ditt fordon och självklart sköter vi även installation och montering av extraljusen

Billampskontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din pålitliga partner när det kommer till ljusrelaterade behov för ditt fordon. Om du upptäcker några problem med bilens lysen, vare sig det gäller strålkastare, bakljus eller andra lampor, finns vi här för att erbjuda professionell service och support.

Bilreparation och service

CORALBA trippmätare & friktionstestare

Hos Wibergs Bilel & Diesel säljer och installerar vi CORALBA trippmätare och friktionstestare i både lätta och tunga fordon. Coralba har under flera decennier varit ledande både inom rallydatorer för co-drivers samt trippmätare och friktionstestare för motorvägsunderhåll. 

Provkörning av dieselpumpar

Vi testkör dieselpumpar till alla typer av fordon under olika förhållanden och varvtal för att garantera att pumpen är helt fri från läckage och fungerar som den ska.

Installation och reparation dieselvärmare/bensinvärmare

En dieselvärmare är en effektiv och pålitlig lösning för att hålla fordon, båtar eller andra utrymmen varma under kalla väderförhållanden.

Dräger alkolås

Wibergs Bilel & Diesel AB är en auktoriserad verkstad för att sälja, reparera, testa och installera alkolås från Dräger. <br>Vi installerar i alla typer av fordon och utför även kallibrering och service.

Bilreparation och Bilservice

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din fullserviceverkstad som erbjuder inte bara bilreparationer utan också en mångsidig uppsättning tjänster som passar olika behov.

Bilservice

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är stolta över att erbjuda professionell bilservice och underhåll, och det bästa är att du kan lita på oss utan att förlora tillverkargarantin. För oss är periodisk bilservice en hörnsten för varje ansvarig bilägare, och vi strävar efter att skapa en trygg och pålitlig serviceupplevelse för våra kunder.