Montering av extraljus samt arbetsbelysning

Under mörka delar av året kan extraljus vara en oerhört betydelsefull del av fordonet när du är ute på vägarna. Wibergs Bilel & Diesel i Luleå tillhandahåller ett stort utbud av olika modeller som passar just ditt fordon och självklart sköter vi även installation och montering av extraljusen

Addera extra funktioner i ditt fordon

Arbetsbelysning

Det kan behövas starkare eller mer omfattande belysning på ditt fordon när du arbetar eller rör dig i områden där övrig belysning inte riktigt räcker till. Beroende på ditt fordon hittar vi en bra lösning för dig som gör arbetet säkrare och smidigare.

Extraljus

Vi förstår vikten av att ha pålitliga och effektiva extraljus, särskilt under perioder med begränsat dagsljus. Vårt sortiment omfattar olika modeller och teknologier för att möta dina specifika behov och preferenser. Våra kunniga tekniker står redo att hjälpa dig att välja rätt extraljus och säkerställa att de installeras korrekt på ditt fordon.

Oavsett om du behöver extraljus för att förbättra sikt och säkerhet under mörka kvällar eller för att möta specifika krav för terrängkörning, kan du lita på Wibergs Bilel & Diesel för högkvalitativa produkter och professionell service. Kontakta oss för att diskutera dina behov och boka installationen av dina extraljus.

Vi erbjuder

Montering extraljus

Montering arbetsbelysning