Professionell kontroll

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är dedikerade till att utföra fordonskontroller i enlighet med tillverkarnas specifikationer. Våra erfarna tekniker genomför noggranna kontroller av alla fordonets komponenter, inklusive säkerhetssystem, motor, elektronik och bromsar.

Få ut det mesta av din bil

Vi förbereder ditt fordon för obligatoriska kontroller och ser till att det uppfyller de krav som ställs. Vid behov kan vi även ta hand om oljebyte, byta oljefilter, fylla på vätskor och ersätta eventuella defekta eller slitna delar med högkvalitativa reservdelar.

Denna omfattande service säkerställer att din bil hålls i optimalt skick och påverkar inte eventuella tillverkargarantier. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en trygg och pålitlig fordonskontroll, och vår expertis omfattar allt från motorprestanda till elektronik och bromssystem. Välj Wibergs Bilel & Diesel i Luleå för att säkerställa att din bil får den omsorg den förtjänar.

Professionell kontroll

För alla fordonsmodeller oavsett ålder

Komplett med tillverknings- och mobilitetsgaranti

Registrering av allt arbete i serviceboken

Bra att veta

Universalpaket till din bil

Hos oss utförs alltid fordonskontroller baserat på tillverkarnas specifikationer. Våra tekniker kontrollerar noga alla komponenter och många olika säkerhetssystem – från motorn till elektroniken och bromsarna. Om du så önskar byter man även olja och oljefilter, fyller på de vätskor som behövs, samt ersätter defekta och utslitna delar med reservdelar av högsta kvalitet. Detta gör inte bara att bilen hålls i bra skick, det innebär även att eventuella garantier inte påverkas.

Vår service för nya fordon

Tillhör du den skaran människor som anser att en ny bil måste servas på tillverkarens verkstäder för att inte påverka garantin? Om så är fallet kan vi meddela dig att alla behöriga verkstäder får utföra sådant arbete – utan att det påverkar tillverkningsgarantin negativt. Om vi kontrollerar bilen åt dig bibehåller det inte bara bilens garanti, du får även fördelen av vår kostnadsfria mobilitetsgaranti. Denna tjänst är en del av vårt kvalitetskoncept och uppmuntrar vår verkstadspersonal att vara ännu mer omsorgsfulla. Vi pratar ju faktiskt om din säkerhet.

Därför är inspektioner så viktiga

Tack och lov minskar antalet människor som dödas i trafiken, likväl finns det allvarliga fel på ungefär 25 % av alla fordon ute på vägarna. Regelbundet fordonsunderhåll är det enda sättet att omgående upptäcka och åtgärda fel och defekter. Grundlig service är alltid ett klokt val – oavsett om du ska fortsätta köra samma bil flera år till eller för att säkerställa ett bra försäljningspris. En grundkontroll eller inspektion hos oss garanterar säkrare köregenskaper.

Är det dags för inspektion

Du kan boka din inspektion hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att ge dig en likvärdig tillverkares service baserat på din fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss ​​först, kan du ringa oss eller skicka ett mejl.

Expertrådgivning

“Visste du att enligt lagen måste bilar som är 4 år gamla genomgå besiktning vartannat år. Nya bilar behöver sin första besiktning efter 4 år. För att säkerställa en smidig besiktningsprocess rekommenderar vi att du förbereder ditt fordon hos oss, där våra kunniga mekaniker kontrollerar ljus, bromsar och åtgärdar eventuella uppenbara brister.”