Våra tjänster

På Wibergs Bilel & Diesel i Luleå erbjuder vi ett komplett utbud av servicetjänster för din bil. Läs mer nedan.

Filter by service
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Bilreparation och service

CORALBA trippmätare & friktionstestare

Hos Wibergs Bilel & Diesel säljer och installerar vi CORALBA trippmätare och friktionstestare i både lätta och tunga fordon. Coralba har under flera decennier varit ledande både inom rallydatorer för co-drivers samt trippmätare och friktionstestare för motorvägsunderhåll. 

Provkörning av dieselpumpar

Vi testkör dieselpumpar till alla typer av fordon under olika förhållanden och varvtal för att garantera att pumpen är helt fri från läckage och fungerar som den ska.

Installation och reparation dieselvärmare/bensinvärmare

En dieselvärmare är en effektiv och pålitlig lösning för att hålla fordon, båtar eller andra utrymmen varma under kalla väderförhållanden.

Dräger alkolås

Wibergs Bilel & Diesel AB är en auktoriserad verkstad för att sälja, reparera, testa och installera alkolås från Dräger. <br>Vi installerar i alla typer av fordon och utför även kallibrering och service.

Bilreparation och Bilservice

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är din fullserviceverkstad som erbjuder inte bara bilreparationer utan också en mångsidig uppsättning tjänster som passar olika behov.

Bilservice

Wibergs Bilel & Diesel i Luleå är stolta över att erbjuda professionell bilservice och underhåll, och det bästa är att du kan lita på oss utan att förlora tillverkargarantin. För oss är periodisk bilservice en hörnsten för varje ansvarig bilägare, och vi strävar efter att skapa en trygg och pålitlig serviceupplevelse för våra kunder.