wibergs

Verkstadstjänster

Heltäckande bilverkstad med bilservice och bilreparationer för bensin- och dieseldrivna bilar samt hybrid- och eldrivna bilar av samtliga märken.

Oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el ger vi den alltid service och Bosch reservdelar med högsta kvalitet. Regelbunden service ökar bilens livslängd och innebär ett mer problemfritt bilägande. Självklart sker service med full dokumentation.

Bilservice

Reparation

Moderna bilar har många olika avancerade elektroniska system men alla har även mekaniska delar som kan slitas med tiden och kan kräva åtgärder. Om vi bedömer att vi kan reparera befintliga delar gör vi självklart men du kan också tryggt lita på att vi ser till att reparera ditt fordon med mekaniska reservdelar av högsta kvalitet.

De flesta fordon har idag omfattande data- och elektroniska system vilket kräver dedikerad utrustning för att ställa rätt diagnos. Vi använder modern och avancerad teknik för att göra rätt felsökning av ditt fordon och ger service enligt rätt ställd diagnos.

Felsökning

Dieselcenter

Vi är ett av Sveriges två Bosch Diesel Center och vi är därför särskilt specialiserade på olika dieselsystem. I vår verkstad använder vi oss av toppmodern testteknik samt reservdelar från Bosch med högsta kvalitet. Vi ger också Europagaranti på både reservdelar och arbete.

En livsviktig funktion i varje fordon och vi utför reparation och service av både mekaniska och hydrauliska bromssystem. Slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok byter vi ut och vi utför systemdiagnostik på säkerhetssystem som ABS, ASR och ESP.

Bromsservice

AC-Service

Känns det för varmt på sommaren eller för kallt på vintern? Då kan det vara en idé att se över luftkonditioneringen i ditt fordon för att säkerställa att den fungerar som den ska. Vi hjälper dig med alla tänkbara problem med din AC.

Om hjulen inte är inställda på rätt sätt kan det medföra att bilen skakar när du kör och det är både skadligt för bilen och innebär större risk i trafiken. Vi korrigerar obalans i däck/hjul och gör optimal hjulinställning så att du får en bekväm och trygg tillvaro bakom ratten.

Hjulinställning

H2_Hjulinstallning

Oljebyte

För optimal prestanda ska givetvis motor och andra smörjdelar vara välsmorda med rätt olja. Med tiden uppstår det smuts och avlagringar i oljan och det är läge att byta olja för att bilen ska må så bra som möjligt.

Kamremmen brukar vanligtvis behöva bytas med jämna mellanrum och självklart hjälper vi dig med detta. Det kan även vara aktuellt att behöva byta andra drivremmar och det fixar vi givetvis också. Med kam- och drivremmar från Bosch kan du vara säker på att du ger din bil högsta kvalitet i reservdelar.

Kamremsbyte

Fullserviceverkstad av alla bilmärken

Wibergs är Swedac ackrediterade.

Wibergs är Bosch auktoriserade.