wibergs

Extrautrustning

Vi hjälper dig både med installation, service och reparation av en rad olika extrautrustningar till ditt fordon. Det kan vara det lilla i att förse bilen med extraljus eller det stora i att installera komradiosystem. Oavsett vilket ger vi installation och service av högsta kvalitet.

Dieselvärmaren gör samma jobb som den eldrivna motorvärmaren och håller motorn uppvärmd för att minska slitage och minska utsläpp av skadliga ämnen. Skillnaden är den att dieselvärmaren använder sig av bilens drivmedel för att hålla värmaren igång.

Dieselvärmare

Motor- och kupévärmare

Att starta bilen när den är kall sliter mycket på motorn och med motorvärmare kan slitage minska kraftigt. Kombinerat med en lämplig kupévärmare kan förarmiljön dessutom göras mer behaglig och fönsterrutor kan hållas isfria under kalla delar av året.

TMA-skydd omfattar påkörningsskydd för tyngre fordon när arbete sker ute på vägarna. Vi servar och reparerar TMA-skydd av alla tänkbara slag och vi hjälper också till att med reglering och installation av dessa.

TMA-skydd

H2_tma-skydd2

Alkolås

Med ett tillförlitligt alkolås säkerställs att fordonet inte kan startas om föraren är alkoholpåverkad. Installationen görs så att produkten inne i fordonet inte gör någon åverkan på förarkupén utan integreras snyggt och säkert.

Under mörka delar av året kan extraljus vara en oerhört betydelsefull del av fordonet när du är ute på vägarna. Vi tillhandahåller ett stort utbud av olika modeller som passar just ditt fordon och självklart sköter vi även installation och montering av extraljusen.

Extraljus

arbetsbelysning

H2_Arbetsbelysning

Det kan behövas starkare eller mer omfattande belysning på ditt fordon när du arbetar eller rör dig i områden där övrig belysning inte riktigt räcker till. Beroende på ditt fordon hittar vi en bra belysningslösning för dig som gör arbetet säkrare och smidigare.

För snabb och enkel kommunikation mellan fordon inom företaget är komradiosystem en smidig lösning. Systemet installeras och integreras i fordonets kupé så att det blir en naturlig del av förarmiljön.

Komradiosystem

Fullserviceverkstad av alla bilmärken

Wibergs är Swedac ackrediterade.

Wibergs är Bosch auktoriserade.